jenneke@contentgids.nl

Trainingen

Natuurlijk kan ik net zoals iedere andere SEO-expert en SEO-tekstschrijver de zoekmachine optimalisatie voor jouw website verzorgen. Ik ben vooral ervaren in het schrijven van goede SEO-teksten en neem jou dit ook graag uit handen. Toch raad ik je aan om eens te overwegen om 1 van mijn trainingen (of eigenlijk beide trainingen) te volgen. Aan de hand van de training Wat is SEO? leer ik iedereen die nog niets tot vrij weinig van SEO afweet, wat SEO is. Hierdoor kun je zelf met de zoekmachine optimalisatie van jouw website aan de slag gaan.

Met de training Hoe schrijf je goede SEO-teksten? Leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven. Hierdoor kun je direct na de training zelf de SEO-teksten voor jouw website schrijven.

Waarom mijn trainingen volgen?

  • Heldere uitleg
  • 1 op 1 contact via Skype
  • Gratis gids ter waarde van €24,95!
  • Waardevolle informatie waardoor je direct zelf met SEO aan de slag kunt!
  • Na de training geen hulp meer nodig van dure online marketingbureaus of 'experts'

De trainingen

€149,- excl. BTW

Op het internet is ontzettend veel informatie te vinden over SEO. Echter beweert de 1 dit en de de ander dat. Daarnaast zijn er ook een hoop onwaarheden en achterhaalde SEO-technieken op het internet te vinden. Heel begrijpelijk dus dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

In deze training leg ik je glashelder uit wat SEO is en wat tegenwoordig wel en niet werkt.

  Lees meer!

€149,- excl. btw

Door jouw website te voorzien van goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten, vergroot je de kans dat jouw potentiële klanten jouw website beter kunnen vinden in Google. Echter is niet elke tekst SEO-vriendelijk. En niet elke SEO-tekst is goed. 

Wil je weten hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, zodat je dit gewoon onder eigen regie kunt houden en er nooit meer een SEO-expert voor hoeft in te huren? Volg dan deze training, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je dat kunt doen.

  Lees meer!

 

MELD JE AAN!

Wil je graag 1 van deze trainingen volgen? Of wil je ze graag allebei volgen? Meld je dan aan door onderstaand contactformulier in te vullen.

Zodra ik je aanmelding in goede orde heb ontvangen, zal ik een datum en tijdstip met je afspreken. Beide trainingen vinden via Skype plaats, je hoeft je dus niet te verplaatsen, handig!

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.