jenneke@contentgids.nl

Mijn naam is Jenneke Peters en ik ben 28 jaar oud. Al sinds ik een pen kan vasthouden, ben ik gek op schrijven. In mijn jeugd en puberteit hield ik mij vooral bezig met het schrijven van songteksten, verhalen en gedichten. Dat was allemaal puur hobbymatig. Op mijn 19e besloot ik dat ik van schrijven mijn beroep wilde maken. Ik wist alleen nog niet precies hoe ik dat vorm zou kunnen geven. Daarom begon ik aan de brede opleiding Media, Informatie & Communicatie. Tijdens deze opleiding heb ik mijn schrijfvaardigheden verder ontwikkeld en heb ik allerlei soorten teksten leren schrijven.

SEO-Copywriter, Content Marketeer, Webredacteur: been there, done that!

Inmiddels heb ik een aantal jaar in loondienst gewerkt als tekstschrijver en welke titel een werkgever ooit aan mijn functie heeft gegeven. Content Developer, Social Media Agent, Content Marketeer, SEO-Copywriter, Online Marketeer, Webredacteur, Multimedia Redacteur…. je vindt het allemaal op mijn CV terug. Het kwam er bij al die functies op neer dat ik teksten bedacht, schreef en eventueel ook voor de klant publiceerde. Ik grapte op de werkvloer weleens: ‘U vraagt, wij draaien!’. Hiermee wilde ik aangeven dat welke teksten de werkgever mij ook zou laten schrijven, ik ervoor zorgde dat ze allemaal aan alle regeltjes voldeden die mijn werkgever of klant hadden opgesteld.

 

Na jaren trouwe dienst

Door de jaren heen heb ik op de werkvloer van alles meegemaakt. Ik heb leuke dingen meegemaakt en ook de gelegenheid gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Toch heb ik ook een aantal minder leuke dingen meegemaakt. Zo heb ik jaar in jaar van baan naar baan gehopt, ondanks dat elke werkgever mij steengoed vond in mijn werk. Toen ik voor de zoveelste keer te horen kreeg: ‘Je bent ontzettend goed, maar ik heb geen tekstschrijver meer nodig, dus doei!’ was voor mij de maat vol. Het begon bij mij steeds meer te kriebelen om voor mezelf te beginnen. Ondanks dat ik dat ontzettend spannend vond, voelde het steeds meer goed om die stap toch te nemen. Meer dan ooit ben ik er klaar voor!

Doe ik nu wat goed voelt

In april 2019 besloot ik om de sprong in het diepe te wagen en voor mijzelf te kiezen. Ik startte toen met Contentgids.nl

Door middel van Contentgids.nl wil ik andere ondernemers helpen door mijn kennis en expertise op een laagdrempelige manier met hen te delen.

Ik ben er voor je, waarmee kan ik je helpen?

jenneke peters testschrijver seo-expert content marketeer


Online marketing is breed en ieder mens heeft zo zijn eigen struggles hierin. Met de meeste struggles kan ik jou helpen. Wil je bijvoorbeeld hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Wil je weten wat SEO is en zelf de kneepjes van dit vak leren?

Of wil je graag het schrijven van pakkende, zoekmachine geoptimaliseerde content juist overlaten aan een expert op dat gebied? Wat je vraag omtrent een betere vindbaarheid, online zichtbaarheid of content ook is; ik ben er voor je!

We kunnen ook samen een langer traject aangaan. Tijdens dit traject nemen we je aanbod en de mensen die je ermee wilt bereiken eens goed onder de loep. Hierdoor kom je te weten wie jouw doelgroep daadwerkelijk is hoe je jouw aanbod het beste op hen kan aansluiten. Vervolgens help ik je met het op de juiste manier inzetten van online marketing, zodat je ook daadwerkelijk de klanten krijgt die je zoekt. En dat zijn klanten die bij jou als ondernemer passen, ze geven je energie.

Wat heb jij nodig?

Wat heb jij nodig om meer naamsbekendheid te krijgen? Welke middelen én acties heb jij nodig om hoger te kunnen scoren in Google? Welke content heb jij nodig om klanten meer aan jouw merk te kunnen binden? Hoe goed ken jij je doelgroep en hoe kun je ze beter leren kennen? Sluit jouw productaanbod (nog) goed op hen aan?

Hoe kun je content strategisch inzetten om uiteindelijk meer klanten te krijgen en dus ook meer omzet te draaien? En kun je dit het beste zelf doen of aan mij overlaten?

Dat zijn vraagstukken waarmee ik jou wil en kan helpen. Door samen met jou hierover te sparren, kan ik je aan de juiste antwoorden helpen. Wil jij die poespas helemaal niet, maar wil je wel gewoon goede content geleverd krijgen? Dan kan dat natuurlijk ook! Doordat ik nu voor mijzelf de gelegenheid creëer om mijn opdrachtgevers de hulp aan te bieden in de mate waarin zij er behoefte aan hebben, kan ik ze zo goed mogelijk helpen. Jij bepaalt bij mij zelf in hoeverre ik jou help. Ik haal er veel voldoening uit om jou de hulp aan te bieden die jij nodig hebt. Een win-win situatie dus!

Jenneke