Over mij

Mijn naam is Jenneke Peters en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn vriend en hond woon ik in het mooie Twente. Al sinds ik een pen kan vasthouden schrijf ik naar hartenlust en sinds ik als tiener kennismaakte met de online wereld, ben ik bezig met Online Marketing. Zodoende begon ik op mijn 19e aan de brede opleiding Media, Informatie & Communicatie. Tijdens deze opleiding, maar ook in mijn latere loopbaan, heb ik ontzettend veel geleerd en ontdekt over Online Marketing en Communicatie. Hierbij heb ik mij vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Social Media Marketing.

Ik vertel jou mijn geheimen over Online Marketing!

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, merkte ik in 2019 dat veel ondernemers zich een beetje verloren voelen in de wereld van Online Marketing. Ze weten vaak dondersgoed wat ze te bieden hebben, maar weten niet zo goed hoe zij dit op de juiste manier onder de aandacht kunnen brengen bij hun ideale klant. Sommigen hebben zelfs nog niet zo goed voor ogen wie hun ideale klant is en hoe ze diegene kunnen bereiken. Ik merkte dat de kennis en expertise die ik over Online Marketing heb opgedaan voor mij dan wel ontzettend logisch en leuk is, maar dat niet zozeer iedere ondernemer daar kaas van heeft gegeten. Ik kreeg steeds meer de behoefte om mijn ‘geheimen’ over Content Marketing, SEO en Social Media Marketing met ondernemers te delen, om hen te helpen hun bedrijf enorm te laten groeien. Ik merkte ook dat ik met mijn kennis en expertise meer voor andere ondernemers wilde gaan betekenen dan dat ik in loondienst kon doen. Daarom richtte ik in april 2019 Contentgids.nl op.

Mijn missie? Jouw bedrijf laten groeien!

Mijn missie met Contentgids.nl is andere ondernemers te helpen met het online laten groeien van hun bedrijf. Op een heldere en laagdrempelige manier wil ik jou wegwijs maken in de wereld van Online Marketing en de prachtige mogelijkheden die het je biedt. Ik laat je graag zien hoe je op een ontzettend strategische én leuke manier echt jouw bedrijf kunt laten groeien, jezelf als ondernemer kunt laten zien en jouw ideale klant aan je kunt binden.

Op een manier die jij fijn vindt!

Ik wil je op elke mogelijke manier dat ik kan helpen en in een mate waar jij zelf behoefte aan hebt. Denk hierbij onder andere aan hapklare diensten zoals het opstellen van een Content Marketing Strategie en/of het eventueel uitvoeren van die strategie door regelmatig blogartikelen voor jouw website te schrijven. Of denk hierbij aan mijn ontzettend leerzame en laagdrempelige SEO-trainingen, waarin ik jou op een heldere manier vertel hoe je zelf jouw online vindbaarheid kan vergroten en daardoor ook meer omzet kunt maken. 

over mij Jenneke Peters
Jenneke

Recht op je doel af!

We kunnen ook samen een langer traject aangaan, namelijk mijn traject Recht op je doel af. Tijdens dit traject nemen we je aanbod en de mensen die je ermee wilt bereiken eens goed onder de loep. Hierdoor kom je te weten wie jouw doelgroep daadwerkelijk is hoe je jouw aanbod het beste op hen kan aansluiten. Vervolgens help ik je met het op de juiste manier inzetten van online marketing, zodat je ook daadwerkelijk de klanten krijgt die je zoekt. En dat zijn klanten die bij jou als ondernemer passen, ze geven je energie.

Meer ideale klanten = meer omzet!

Dankzij mijn hulp kun je niet alleen meer weten over Online Marketing en daarmee de ideale klant aantrekken, maar kun je ook meer omzet maken. Wil jij graag gebruik maken van mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op, want ik help je graag!