TRAINING

Hoe schrijf je goede SEO-teksten?

De training ‘Hoe schrijf je goede SEO-teksten?’ is voor iedereen bedoeld die graag zelf goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten wilt leren schrijven. Ik leg je tijdens de training precies uit hoe je dat doet en waarbij je tijdens het schrijven van zo’n tekst op moet letten.

Mijn training is:

  • Uitgebreid en helder, ik vertel je alle ins en outs over het schrijven van SEO-teksten;
  • 1 op 1 via Skype, waardoor ik alle aandacht voor jou heb;
  • Informeel en ongedwongen.

Na deze training:

  • Weet je precies hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven;
  • Kun je direct aan de slag met het schrijven van SEO-teksten;
  • Kun je SEO-teksten schrijven die jouw doelgroep aantrekt;
  • Kun je de gids 'Hoe schrijf je goede SEO-teksten?' erbij pakken om alles wat je hebt geleerd nog eens rustig na te lezen.

WAT IS DE INVESTERING?

Ik geef je deze training voor maar 149 euro (excl. btw). Snijd ik mijzelf hiermee in de vingers? Veel mensen denken van wel.

Door jou te leren hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, heb je mij hier namelijk niet meer voor nodig. Ik zou veel meer geld kunnen verdienen als ik je bijvoorbeeld aanbied om 10 SEO-teksten voor je te schrijven. 

Echter vind ik het ontzettend leuk om jou te helpen. Hierboven legde ik al uit waarom ik jou mijn geheimen vertel in de training. Om toch mijzelf niet compleet in de vingers te snijden, maar ook jou niet direct een enorme investering te laten doen van honderden euro’s, ben ik op deze prijs gekomen. 

En het is een goede investering! Wil je namelijk weten wat ik voor 10 SEO-teksten vraag? Dat zou rond de 600 euro zijn, exclusief btw. En dan ben ik nog niet eens 1 van de duurste SEO-tekstschrijvers. Moet je nagaan!

Echter heb ik de overtuiging dat je er veel meer baat bij hebt als ik je de handvatten geef om zelf met de SEO van jouw website aan de slag te gaan. Je bent immers ondernemer en ik snap dat je van zo weinig mogelijk partijen afhankelijk wilt zijn en zoveel mogelijk dingen gewoon zelf wilt kunnen doen. En ik beloof je: het is een eenmalige investering in een training waaraan je in jouw ondernemerschap daadwerkelijk iets zult hebben.

Waarom mijn training hoe schrijf je goede SEO-teksten volgen?​

Het schrijven en publiceren van zoekmachine geoptimaliseerde teksten op een website, is een veel gebruikte techniek om in Google beter gevonden te worden. Tegenwoordig zijn er tal van tekstschrijvers waardoor jij je SEO-teksten kunt laten schrijven. Echter schrijven de meeste tekstschrijvers een SEO-tekst op zo’n manier dat er duidelijk aan is af te zien dat de tekst door een ander dan jijzelf is geschreven. Daarnaast is aan de meeste SEO-teksten ook te zien dat ze zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Dit is iets wat niet alleen je bezoekers niet leuk vinden, want een tekst is er minder prettig leesbaar door, maar ook door Google niet erg wordt gewaardeerd.

Kenmerkend voor mijn schrijfstijl bij het schrijven van SEO-teksten is dat ik een tekst er heel natuurlijk uit kan laten zien. Bij de door mij geschreven SEO-teksten is het er bijna niet van af te zien dat de teksten zoekmachine geoptimaliseerd zijn. Dat betekent dat de teksten prettig leesbaar en inhoudelijk van goede kwaliteit zijn. En dat zijn beide dingen die bij jou doelgroep én bij Google in de smaak vallen. Tijdens de training ‘Hoe schrijf je goede SEO-teksten?’ vertel ik je hoe ik da doe, zodat jij dit zelf ook kunt doen

Meld je aan!

Wil je graag deze training volgen?

Meld je dan meteen aan boek gelijk jouw plekje in mijn agenda.

Benieuwd naar hoe ik met jouw gegevens omga? Lees hier de Privacy verklaring.

WAAROM VERTEL IK JOU MIJN GEHEIMEN?

Je vraagt je vast af waarom ik mijn geheimen van het schrijven van goede SEO-teksten zal vertellen. Misschien denk je zelfs dat ik door het aanbieden van deze training, mijn eigen glazen ingooi……

Daar ben ik het niet mee eens. Ik geef deze training, omdat ik het belangrijk vind dat je zelf goed uit de voeten kunt met het schrijven van goede zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Niemand kent jou bedrijf en de producten en/of diensten die je via jouw bedrijf aanbiedt beter dan jijzelf. Door zelf jouw SEO-teksten te schrijven, zullen deze teksten een stukje authenticiteit en puurheid bevatten die ik of een andere SEO-Copywriter nooit aan jouw teksten zal kunnen geven. En dat is juist hetgeen waarmee jij jouw doelgroep aan je kunt binden. Ik ben er dus van overtuigd dat ik je er uiteindelijk meer mee help als ik je leer hoe je zelf goede SEO-teksten kunt schrijven, dan als ik dit je uit handen neem.  Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om je hiermee te helpen, ik haal er echt voldoening uit. Vandaar dat ik deze training geef, ondanks dat ik erdoor niet meer jouw SEO-teksten hoef te schrijven.